Bu Blogda Ara

17 Temmuz 2014 Perşembe

Bekle bizi Kartal Yuvası!

Siyah formanın şıklığının üzerine gelen Demba Ba müjdesiyle iyice heyecanlanan taraftarın, coşkusunu ve enerjisini kombine ve özellikle de forma satışıyla göstermesinin vakti gelmiştir.

Forma satışı şüphesiz ki stadımızın olmadığı şu zor zamanlarda en önemli gelir kaynaklarımızdandır. Bu yüzden çıkan tüm olumsuz yorum ve haberleri göz ardı edip takımımıza desteğimizi eksik etmemeliyiz.

Beşiktaş küçülüyor, takım nereye gidiyor nidalarına ara verip geçen sezon sarı lacivertlilerin 550 bin, sarı kırmızılıların 440 bin forma sattığı kulvarda "feda dönemimizde" 110 bin forma satışı ile bulunduğumuzu hatırlamamız gerekiyor.

Taraftar olarak çuvaldızı biraz da kendimize batırmalıyız. Forma satışından gelen sıcak para geçen sene 4-5 kat fazla olsaydı, yönetim bu seneki transfer dönemini, gelmesi muhtemel gelire güvenerek çok daha canlı hale getirebilirdi. Belki de üçün beşin hesabını yapmayıp fiyasko ile sonuçlanan hamleler yapmak zorunda kalmayacak, takımımızın marka değeri, değer kaybetmeyecekti. Şapkamızı önümüze koyup bunları düşünmeliyiz. 

Forma satışının takımın yeni nesil taraftar kazanmasından tutun da marka değerinin artmasına, reklamının yapılmasına, sponsorluk anlaşmalarının artmasına pek çok alanda katkısı olacaktır.

Ayrıca bu seneki formalar her ne kadar başka takımlarla benzerliğinden dolayı tepkileri üzerine çekse de çok şık ve günlük kullanıma diğer sezonki formalarımıza nazaran daha uygun. Aynı zamanda arkasına ismini yazdıracağımız yıldız da hazır.

Bekle bizi Kartal Yuvası!

Yazımın linkine ulaşmak için tıklayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder